Leverandører

Brodit AB
Brodit AB er et aktieselskab, hvor hovedaktionæren er Ebbe Johansson, som tilbage i 1983 i sin garage producerede den første grundholder i plast. Siden har opfindelserne været mange og firmaet er vokset betragteligt, og består nu også af en elektronikfabrik i Hjo. I dag beskæftiges ca. 70 medarbejdere.

Fabrikken er leveringsdygtig i mere end 10.000 forskellige beslag/holdere. Når en ny model udvikles og produceres bliver den lavet i hånden, hvilket giver den optimale pasform. Til de fleste biler findes forskellige placeringsmuligheder. Beslag til højrestyrede biler kan også leveres. Holdere til diverse PDA’er findes også i flere variationer.

Fabrikken ligger i Karlsborg i Sverige, 100 km nord for Jönköbing.

Fabrikken producerer og udvikler alle beslag/holdere i ABS-plast, beslagene er godkendt af Väg- och Trafik-Instituttet i Sverige og Trygg Trafikk i Norge.

Brodit AB giver 1 års garanti på deres produkter. Såfremt et beslag går i stykker i garantiperioden, vil det blive byttet til et nyt af samme model.

Meiborg MTS har siden 1991 været eneforhandler af Brodit AB’s produkter i Danmark.

LINK: www.brodit.dk


Panorama Antennas Limited
Panorama Antennas Limited er et aktieselskab, der har eksisteret siden 1947. Firmaet er ledet af to brødre Andrew og Christopher Jesman. Ledelsen overtog de for snart mange år siden efter deres far, som grundlagde firmaet.

Fabrikken ligger i Frogmore i England, lidt uden for London City.

Panorama Antennas Ltd. producerer og udvikler alle former for antenner, bl.a. til VHF-radioer, mobiltelefoner, OM-produkter og meget andet.

I Danmark er en af de mest populære modeller p.t. den, vi kalder ”Twiggy”-antennen”, der er en lille smal og tynd indvendig rudeantenne uden udvendige dele.

Panorama har eksport til det meste af verden. På selve fabrikken forefindes et testlaboratorium, der opfylder de strengeste krav til målinger og test af antenner. Testcenteret er i sin tid udviklet i samarbejde med DTU i Danmark.

Meiborg MTS har siden 1991 været eneforhandler af Panorama’s produkter i Danmark.

LINK: www.panorama-antennas.co.uk